La germana de Pascona - Celler Pascona - DO Montsant

LA GERMANA DE PASCONA

BLANC I JOVE

És el vi blanc jove i de referència del Celler Pascona. Inicialment anomenat 991’N Macavevs i rebatejat a les darreres collites com La Germana fent homenatge a un altre membre important de la nostra família.

JOVENTUT I FRESCURA

És un vi blanc jove fresc i aromàtic. Sense pas en bóta, la Germana de Pascona, neix d’una selecció de vinyes velles de Macabeu amb un 70%,  un 20% de Garnatxa Blanca i un 10% Muscat de Frontignan plantades en Terroir de còdols de riu.. El Macabeu aporta l’estructura i la força, amb el Muscat de Frontignan, La Germana guanya el toc perfumat i d’acidesa.

MARIDATGE

És un vi Pur de Macabeu que combina perfectament amb qualsevol tipus de peix o carn. La Germana de Pascona s’adapta a qualsevol plat, a qualsevol situació  manifestant així una gran polivalència gastronòmica.

NOTA DE TAST

VISUAL: Color groc palla, amb reflexos de llimona.
AROMES: Aromes de gran intensitat que aporten records florals, de fruita blanca i tons tropicals.
BOCA: L’entrada en boca resulta molt agradable, golós, amb molta frescor. Conflueix el seu pas amb un final ampli, ple de matisos amb excel·lent persistència.
RECOMANACIÓ: Aquest és un vi jove que es pot consumir immediatament. La temperatura per al seu consum és de 8 ºC a 10 ºC.

La Germana de Pascona - Celler Pascona - Vi de Poble
La germana de Pascona - Celler Pascona - DO Montsant