LO PARE DE PASCONA

TREBALL, DURESA, PASSIó EN UN VI… SALVATGE

En aquest vi procedent de Vinyes de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, plantades en Terroir de Llicorella, la part més salvatge de la Finca de Pascona rendim homenatge a lo nostre Pare. Un glop que t’evoca la potència i essència de la Llicorella.

EL CARÀCTER DE LA TERRA

Lo Pare de Pascona neix d’una selecció de Vinyes velles de Garnatxa 80% i Cabernet Sauvignon 20% plantades a la part més alta de la Finca de Pascona en Terroir de Llicorella, amb una criança estimulativa. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

MARIDATGE

És un vi modern que a causa de les seves característiques tànniques i fruitals és l’acompanyament ideal de gran varietat de receptes de carn, incloent guisats i caça, molt intenses.

NOTA DE TAST

VISUAL: Color cardenalici, molt opac, llàgrimes acolorides i amb presència de glicerol.
AROMES: Notes de fruites madures i melmelades de móres, gerds i maduixots, agermanades amb tocs vegetals, de pebrot confitat. Tons balsàmics, records de fumats, passant a especiades com el clau i la canyella.
BOCA: Molt madur i alhora trets de vigorositat, equilibrat i untuós. Amb un caràcter molt personal.
RECOMANACIÓ: Aquest és un vi de guarda que es pot consumir immediatament o després d’un temps. La temperatura ideal per al seu consum es entre 16ºC i 18ºC.

Lo Pare de Pascona - Celler Pascona - DO Montsant
Lo pare de Pascona - Celler Pascona - DO Montsant
Celler Pascona - Vins de Terroir - DO Montsant
Lo pare de Pascona - Celler Pascona - DO Montsant