CLÀSSIC PASCONA

LO NOSTRE VI VINTAGE

Clàssic Pascona és un vi homenatge a la primera producció pròpia del Celler Pascona ara fa 25 anys. Neix de vinyes de Garnatxa i Carinyena plantades en Terroir de Granit amb una criança estimulativa. Transmet l’essència dels vins fets a la nostra terra però amb la frescor característica de la nostra finca.

CLÀSSIC AMB UN TOC MODERN

El Pascona, neix d’una selecció de vinyes velles de Garnatxa al 60% i Carinyena en un 40% plantades en terroir de Granit i amb una criança estimulativa de 9 mesos en barriques de Roure Francès per aportar-li estructura i complexitat. D’aquesta manera ens porta la tradició dels vins d’abans. És un vi clàssic amb un toc modern, degut a les seves característiques tànniques i fruitals.

MARIDATGE

Pascona és perfecte per combinar amb Arrossos de carn, risottos, embotits, carns vermelles a la brasa, estofats, bolets, formatges curats, aus.

NOTA DE TAST

VISUAL: Color vermell picota molt cobert, amb tons púrpures, brillants amb una capa alta.
AROMES: De gran intensitat ens recorda la fruita negra molt madura, tons de figues, vainilles, torrats, molt complex.
BOCA: L’entrada en boca resulta molt agradable, golós i fresc. Té cos però sense ser agressiu ni secant. Domina a la boca la persistència de la frescor.
RECOMANACIÓ: Aquest vi es pot consumir immediatament o bé es pot conservar en un ambient adequat i en una posició horitzontal durant diversos anys.

Clàssic Pascona - Celler Pascona - DO Montsant
clàssic pascona - Celler Pascona - DO Montsant
Celler Pascona - Vins de Terroir - DO Montsant
clàssic pascona - Celler Pascona - DO Montsant

QUÈ DIUEN DEL CLÀSSIC PASCONA?

Youtube

enoturista.cat