ENOTURISME

SENT, TASTA i GAUDEIX PASCONA

Tasta els nostres vins entre les vinyes d’on van néixer, mentre t’expliquem la història del Celler Pascona. Farem un recorregut per la finca, visitarem el Celler i et descobrirem tots els nostres secrets.

Trepitjarem els diferents tipus de terra que conviuen a la nostra Finca i que la fan tan especial. Podràs sentir la terra amb els ulls, lo Color, i distingiràs la joventut i fruitositat del vermell de l’Argila, la puresa i profunditat del Granit, i la saltvatjor de la Llicorella.

CONTACTA I VINE A PASCONA

    LSSI-LOPD D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la remissió d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, informem que poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la llei, enviant un escrit a BARONIA D'ENTENÇA S.L. , en Camí dels Fontanals s/n, 43730 Falset - Tarragona

    Per a més informació visiti el AVÍS LEGAL de la nostra pàgina web

    Accepto i he llegit les condicions que s'apliquen en aquesta Web