Lo Noi del sac Pascona - Celler Pascona - DO Montsant

ET DEIXARÀS ENXAMPAR PER LO NOI DEL SAC?

UN BLANC DE NOIRS DE LLEGENDA

Un altre vi de llegenda del nostre celler nascut d’un raïm negre anomenat Merlot. És un vi blanc únic, en ser un vi blanc elaborat amb raïm negre, en diem Blanc de Negres o Blanc de Noirs. Aromàtic, fresc i golós, és un vi de llegenda que, tal com mostra l’etiqueta, destaca per la seva corpulència en boca.

Aquest Blanc de Noirs és sorprenent des de tots els costats i és que, al nas sembla una cosa i a la boca sembla una altra. Et deixaràs enxampar per lo Noi del Sac?

PRÀCTICAMENT ÚNIC

Lo Noi del Sac neix única i exclusivament de Raïm de Merlot de vinyes cultivades a Terroir d’argila, el més predominant a la finca Pascona. D’envelliment jove i sense temps de criança, és un vi tot terreny, perfecte per pràcticament totes les situacions.

MARIDATGE

Lo Noi del Sac és un vi blanc de Merlot que combina perfectament amb qualsevol tipus de peix o carn. S’adapta a qualsevol plat, a qualsevol situació manifestant així una gran polivalència gastronòmica.

NOTA DE TAST

VISUAL: Tonalitats ambars, nítid i clar, amb rivet gris.
AROMES: Aroma intens de fruita blanca com meló, rivets de mel i finalitza en tons cítrics.
BOCA: L’entrada en boca corpulent amb un pas de boca glicèrica i llarga, amb un post gust lleuger i refrescant. Pràcticament únic.
RECOMANACIÓ: Aquest vi es pot consumir immediatament o bé es pot conservar en un ambient adequat i en una posició horitzontal durant diversos anys. Servir entre 9ºC i 13ºC.

Lo Noi del sac Pascona - Celler Pascona - DO Montsant
Celler Pascona - Vins de Terroir - DO Montsant

QUÈ DIUEN DE LO NOI DEL SAC?

Youtube

enoturista.cat

RAC1